Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMİNİKLERİN MEZUNİYETİ GÖNÜLLERİ MEST ETTİ   
MİNİKLERİN MEZUNİYETİ GÖNÜLLERİ MEST ETTİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 4-6 yaş grubu arasındaki çocuklara yönelik olarak açılan kuran kursu öğrencileri mezuniyet programı düzenledi.

 

Samsat İlçe Müftülüğünün bünyesinde açılan Rabia Kuran Kursu mezuniyet programı 5 yaşındaki Elif Kuşçu'nun Kuran tilaveti ile başladı. Programa Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru, bazı kurum amirleri, din görevlileri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

 

Minik öğrenciler, çeşitli dualar, kısa sureler, hadisler, ilahiler seslendirdiler. Küçük kurs öğrencileri Mevlana'yı anmak için semah gösterisinde bulundular.

 

Samsat İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru, 4-6 yaş gurubu çocuklara yönelik olarak açılan  kuran kursunda temel dini bilgiler ve ahlak kurallarının yanı sıra günlük hayatta kazanmaları gereken davranışların kazandırılması bakımından önemli olduğunu işaret ederek, çocuk yaşlarda eğitim verilmesinin çok yararlı olduğunu kaydetti.

 

Çocukların hediyelerini veren Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım ise yaptığı açıklamada öğrencilerin çok başarılı bir etkinlik gerçekleştirdiklerini, emeği geçen bütün yetkililere teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 25 May 2017 08:33, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri