Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERDEPREMZEDE ÇOCUKLAR ANNELERİNİ UNUTMADI   
DEPREMZEDE ÇOCUKLAR ANNELERİNİ UNUTMADI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Mart ayında meydana gelen deprem dolayısıyla çadırlarda yaşam ve eğitimlerini sürdüren öğrenciler anneler günü münasebetiyle duygulu bir program sundular.

 

Yarımbağ Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından, eğitim gördükleri çadırlarda sundukları programa Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Samsat Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Erdem, kamu kurum ve kuruluş amirleri, öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program İngilizce Öğretmeni Zeynep Aysu Ersoy'un günün anlam ve önemine ilişkin konuşması ile devam etti. Okul klipi ve okul korosunun anneler günü ile ilgili türkü ve şarkıların sunulduğu programda Öğrencilerden Ahmet Ataş "Bir Annenin Oğluna Yazdığı Mektup" ile Gamze Bozdoğan'ın "Sol Yanım Acıyor Anne" isimli şiirleri ile duygulu anlar yaşandı ve katılımcılar ile şiir okuyan öğrenciler sahnede ağladılar.

 

Yılın annesi olarak seçilen Ayşe Ertan plaket ve hediyelerini Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın'dan alırken göz yaşlarına hakim olamadı. Bayan öğretmenleri temsilen okul öğretmenlerinden Zeynep Acar'a Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Zeynep Aysu Ersoy'a ise İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya plaket verdiler. Köy Muhtarı Hasan Tepe ise Okul Müdürü Hanifi Yıldırım'a başarılı çalışmalarından dolayı bir plaket verdi.

 

Burada bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Kızılkaya, çocukların gözlerinden öpüyorum. Sevgili öğretmenlerin, okul müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürünün ellerine, yüreğine sağlık. İyi ki buradayız, iyi ki gelmişiz. Öğrencilerimiz bu kadar zor şartlarda nelerin yapılabileceğini tekrar bizlere ispatlamış oldular. Demek ki yürek isterse her şey olabiliyor" şeklinde konuştu.

 

İl Emniyet Müdürü Metin Alper ise konuşmasında, "Bugün buraya gelirken güzel bir etkinlik olacağını umuyordum ama çok daha güzel ötesi bir etkinlik ile bizleri buluşturduğunuz için ben emeği geçen öğrencilerimize, velilere, öğretmenlerimize ve herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Anne şefkati, anne sevgisi çok farklı bir şey, bu sözlerle kelimelerle ifade edilemez. Bir evlat ne olursa olsun anneye muhtaçtır. Allah bizleri annelerin sevgisinden şefkatinden muhabbetinden ayırmasın" dedi.

 

Okul Müdürü Hanifi Yıldırım ise yaptığı açıklamasında programı hazırlayan öğretmen ve öğrenciler ile programa katılan bütün misafirlere teşekkür etti.

 

Daha sonra öğrencilerin yapmış oldukları resim ve elişi sergisinin açılışının yapılarak gezilmesinden sonra, trafik eğitimine katılan öğrencilere bayrak dağıtımı gerçekleştirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 12 May 2017 11:17, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri