Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKUTLU DOĞUM MÜNASEBETİ İLE GÜL TAKDİMİ YAPILDI   
KUTLU DOĞUM MÜNASEBETİ İLE GÜL TAKDİMİ YAPILDI

Samsat ilçemizde kutlu doğum etkinlikleri kapsamında Samsat İmam Hatip Lisesi kız öğrencileri tarafından gül takdimi yapıldı.

 

İmam Hatip Lisesi öğrencileri çadırlarda yaşayan aileleri ziyaret ederek, peygamber efendimizi andıran kırmızı gül takdimi yaptılar.

 

Güller ile birlikte birer hadisin yazılı olduğu zarfları da veren öğrenciler, kamu kurum ve kuruluşlarını da ziyaret ettikten sonra Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım'ı Afet Koordinasyon Merkezi Mobil aracında ziyaret ederek gül takdimi yaptılar.

 

Burada bir açıklama yapan Kaymakam Yıldırım, öğrencilerin bu davranışını önemli ve manidar bulduğunu belirterek öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

 

Kaymakam Yıldırım, "Peygamber efendimizin hayatını, yaşayışını ve sözlerini iyi anlar ve hayatımızda tatbik edersek her iki dünyamızda da huzur ve mutluluğa kavuşuruz. Kutlu Doğum etkinlikleri vesilesi ile efendimizin yaşantısını iyi anlatmalı ve yaşamaya gayret göstermeliyiz. Öğrencilerimizin kapı kapı dolaşarak gül dağıtmaları çok güzel bir davranış. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 28 Nisan 2017 11:33, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri