Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT MALMÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ   
SAMSAT MALMÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

            SAMSAT MALMÜDÜRÜ MÜCAHİT ŞAHİN “SAMSAT KAMU ÇALIŞANLARI İÇİN İDEAL BİR YER”

            Samsat ilçesinde üç yıldır Malmüdürü olarak görev yapan Mücahit Şahin’in Çorum ili Alaca ilçesine atandığı, yerine ise Bitlis ili Hizan ilçesi Malmüdürü Murat Çakar’ın atandığı bildirildi.

            Malmüdürü Mücahit Şahin’in tayini nedeniyle kurum amirleri tarafından 80. Yıl Sosyal tesislerinde bir yemek verildi. Yemeğe kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları katıldı.

            Yemekte katılımcılar adına konuşan İlçe Yazı İşleri Müdürü Ramazan Aksoy Malmüdürü Mücahit Şahin’in görev yaptığı üç yıl içerisinde adil ve tarafsız bir yönetim anlayışı içerisinde olduğunu, Samsat ilçesindeki halk ve kamu çalışanları ile uyum içerisinde hizmet ettiğini ifade ederek yeni görev yerinde de başarılarının devamını diledi.

            Malmüdürü Mücahit Şahin ise yaptığı açıklamada “Samsat ilçesinde çalıştığım süre zarfında herkesin yakın ilgisinden dolayı huzur içerisinde çalıştık. Samsat ilçesi gerçekten özellikle kamu çalışanları için ideal bir yer. Samsat ve Samsatlıların bizim için her zaman ayrı bir yeri olacaktır.” şeklinde konuştu. 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 20 Ağustos 2007 14:00, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri