Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAK PARTİ SANDIK GÖREVLİLERİNİ EĞİTİYOR   
AK PARTİ SANDIK GÖREVLİLERİNİ EĞİTİYOR

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde görev alacak sandık kurulu ve müşahit eğitim çalışması gerçekleştirildi.

 

Bir süre önce meydana gelen deprem nedeni ile birçok ev, işyeri ve kamu binasının yıkıldığı Samsat ilçesinde Ak Parti ilçe binasının da yıkılması nedeni ile çadır ve bahçede gerçekleştirilen sandık kurulu ve müşahit eğitim çalışmasına katılan Ak Parti Adıyaman İl Başkan Yardımcısı Mustafa Alkayış, Samsat ilçesinde meydana gelen deprem nedeni ile üzgün olduklarını belirterek, 16 Nisan'ın Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu,şartlar her ne olursa olsun çalışmaların daha büyük bir şevkle yürüttüklerini belirtti.

 

Ak Parti Adıyaman İl Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Çetin ile birlikte Samsat ilçesine gelen Alkayış, sandık kurullarında görev alan müşahitlere görevleri, dikkat edilecek hususlar, seçin sırasında ve sonrasında yapılması gerekli çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Alkayış, "Yakın bir zamanda Samsat ilçemizde meydana gelen deprem nedeni ile Ak Parti binamızda da hasar oluştuğundan eğitim çalışmamızı çadır ve dışarıda yapmak zorunda kaldık. 16 Nisan'da yapılacak referandumda oluşturulan sandık kurullarımız ve görev alacak müşahitlerimize büyük görev düşmektedir. Konu ile ilgili el kitapçıklarını dağıttık. Arkadaşlarımızın görevleri ve dikkat edecekleri hususları tekrar hatırlattık. Sorularını cevaplandırdık. İnşallah sorunsuz bir seçim süreci yaşayacak ve ülkemizin önünü açacak bu referandumdan alnımızın akıyla çıkacağız" dedi.

 

Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem ise yaptığı konuşmasında, demokratik bir ortamda vatandaşlarımızın oylarını rahatça kullanabilmeleri için gerekli bütün tedbirleri aldıklarını, sandık görevlilerinin bu süreçte önemli bir görev üstlendiklerini ifade ederek, kendilerine başarılar diledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 29 Mart 2017 12:55, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri