Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI YILDIRIM DEPREMZEDELERE YEMEK DAĞITTI   
SAMSAT KAYMAKAMI YILDIRIM DEPREMZEDELERE YEMEK DAĞITTI

Adıyaman'ın  Samsat ilçesinde meydana gelen deprem dolayısı ile çadırlarda kalan depremzedelere Türk  Kızılay'ı tarafından günde iki öğün yemek veriliyor.

 

Samsat ilçe merkezindeki yemek dağıtımına katılan  Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Belediye Başkanı  Yusuf Fırat ve  Adıyaman Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü  Osman Ertuğrul Altuğ bizzat vatandaşlara yemek dağıtarak onlarla sohbet etti.

 

Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen ve onlara yemeklerini dağıtan Kaymakam Yusuf Yıldırım,  Samsat ilçesinde meydana gelen depremde vatandaşların sabır ve devlete olan güvenlerinin takdire şayan olduğunu belirtti.

 

Kaymakam Yıldırım, " Samsat ilçemizde meydana gelen depremde vatandaşlarımızın sabırları ve devlete olan güvenlerini takdir ediyorum. Onların anlayışı neticesinde hizmet götürmekte zorlanmadık. Devletimiz ise bütün kurumlarıyla  Samsat ilçesinde varlığını gösterdi. Bu hizmetlerimizden biri de depremin meydana geldiği birinci gününden itibaren vatandaşlarımıza verilen sıcak yemek hizmeti idi. Bu yardımlar hala devam etmektedir. Birinci günden itibaren ulaşamadığımız, yardımların zamanında ulaşmadığı hiçbir vatandaşımız olmamıştır. Yemek dağıtımına katılan özellikle öğrencilerimiz ve diğer gönüllülere de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Türk milletinin yardımseverliği dünyaya örnek teşkil edecek boyuttadır. Bizler de her çalışmayı olduğu gibi yemek dağıtım çalışmasını da yerinde görmek ve hatta gönüllü çalışmak üzere ekibe katıldık. Sabır ve metanetle her türlü sıkıntılar son bulacak ve normal hayatımıza kavuşmak için azami çaba sarf edeceğiz" dedi.




Gönderen Editör, Çarşamba, 22 Mart 2017 07:53, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri