Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ ZİYA POLAT DEPREM BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU   
ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ ZİYA POLAT DEPREM BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde meydana gelen deprem dolayısı ile geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Samsat ilçesinde meydana gelen depremi yüreklerinde yaşadıklarını ifade etti.

 

Samsat ilçesini ziyaret eden Müdür Polat,  Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Belediye Başkanı  Yusuf Fırat,  Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Kandemir ve  Adıyaman Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü  Osman Ertuğrul Altuğ'u ayrı ayrı ziyaret ederek vatandaşlar ile görüştü.

 

Bölge Müdürü Polat, yaptığı açıklamada depremin ülkemizin çeşitli yerlerinde kendini hissettirdiğini belirterek artık depreme karşı her alanda hazırlıklı olmamız gerektiğine belirtti. Müdür Polat, "Son yıllarda ülkemizde ciddi depremler meydana geldi. Artık deprem ile yaşamayı bilmeli ve her alanda bu konuda hazırlıklı olmalıyız. Durum böyle olunca devletimiz gerekli tedbirleri almakta, tecrübeleri ile zamanında ve doğru kararlar verilmektedir. Allah bizlere böyle acılar vermesin.  Samsat ilçemizde meydana gelen depremi yüreğimizde yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.




Gönderen Editör, Çarşamba, 22 Mart 2017 07:49, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri