Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI GÖREVİNE BAŞLADI   
SAMSAT KAYMAKAMI GÖREVİNE BAŞLADI

Samsat Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Yusuf Yıldırım, Samsat ilçesine gelerek görevine başladı.

 

Kırıkkale ili Balışeyh ilçesi Kaymakamı iken, 01.12.2016 tarihli ve 29905 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan, İçişleri Bakanlığına ait 2016/861 sayılı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Samsat Kaymakamlığına atanan Yusuf Yıldırım'ın Samsat ilçesindeki görevine başlaması nedeni ile karşılama töreni düzenlendi.

 

Samsat Belediye Başkan Vekili Şükrü Akın, kamu kurum ve kuruluş amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile köy ve mahalle muhtarları Hükümet Konağı önünde Kaymakam Yıldırım'ı karşıladılar.

 

Daha sonra Kaymakamlık Makamına geçen Kaymakam Yıldırım tebrikleri kabul ederek, daha önce görev yaptığı yerler, özgeçmişi ve Samsat ilçesi hakkında düşündükleri konusunda açıklamalarda bulundu.

 

Daha önce görev yaptığı Balışeyh ilçesinde göreve güzel başladığını ve görevi iyi duygularla tamamladığını belirten Kaymakam Yıldırım, Samsat ilçesinde de yine iyi duygularla göreve başladığını, aynı şekilde hep birlikte başarılı çalışmalar yaparak görevi en iyi bir şekilde tamamlamak istediğin ifade etti.

 

Kaymakam Yıldırım, "Önceleri de Adıyaman hakkında olumlu önyargılarım vardı. Samsat ilçesi özellikle gelmek istediğim bir yerdi. Allah duamızı kabul etti ve bu güzel topraklarda hizmet etme imkanı yakaladık. Benden önce görev yapmış Kaymakamımız Kürşad Atak ve diğer bütün meslek büyüklerime teşekkür ediyorum. Hepsi çok güzel çalışmalar yaparak buradan ayrılmışlar. Bizler de yine ekip ruhuyla çalışarak ilçemizi bir adım daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Özellikle öğrencilerimizin eğitimi için yoğun bir çaba sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

 Kaymakam Yusuf Yıldırım'ın özgeçmişi

 

1982 yılında Adana’ da dünyaya gelen Yusuf Yıldırım, ilk ve orta öğrenimini Adana ilinde tamamladı. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

 

2009 yılında yapılan kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 28.12.2012 tarihinde 97. Dönem Sivas Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisab etti. Staj sürecinde sırasıyla İstanbul-Küçükçekmece'de teftij stajı, Sivas Valiliğinde il stajı, Balıkesir-Bandırma’ da kaymakam refikliği stajı yaptı.

 

Ordu-Gürgentepe  ve Çorum-Ortaköy’ de vekil kaymakamlık görevinde bulundu. Müteakiben, İngiltere’ nin Canterbury şehrinde Christ Church Üniversitesi’nde bir yıl süreyle dil eğitimi aldı ve İngiliz idari sistemi üzerinde çalışmalarda bulundu.

 

Ankara'daki kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayan Kaymakam Yusuf Yıldırım, 29.08.2012 tarihinde Kırıkkale İli Balışeyh İlçe Kaymakamı olarak atandı.

 

01.12.2016 tarihli ve 29905 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan, İçişleri Bakanlığına ait 2016/861 sayılı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Samsat Kaymakamlığına atanan Kaymakam Yusuf Yıldırım 20.12.2016 tarihinde yeni görevine başladı.

 

Kaynak: İHA

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 20 Aralık 2016 10:01, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri