Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKYK ADIYAMAN SAMSAT’A ÇIKARMA YAPTI   
KYK ADIYAMAN SAMSAT’A ÇIKARMA YAPTI

Ankara Nene Hatun Yurt müdürlüğü öğrencileri, kardeş okul olarak Samsat Doğanca ilkokulunda ki öğrenciler için atkı bere ve kırtasiye malzemeleri hazırladılar.  

Hazırlanan malzemeler Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu yöneticilerine ve öğrencilere teslim edildi.

Adıyaman KYK’da teslim alınan malzemeler yurt öğrencileri ile Adıyaman’ın Samsat ilçesinde bulunan Doğanca İlköğretim Okulunda ki öğrencilere teslim ettiler.

Hediyelerini teslim eden öğrenciler yerli malı haftası dolayısı ile etkinlik düzenleyerek öğrenciler ile doyasıya eğlendiler. İlkokul öğrencileri yardımı yapan ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederek; “ buraya gelen ve bize bu yardımı yapan ablalarımıza çok teşekkür ederiz çok güzel hediyeler verdiler bizlere. Ayrıca ilk defa ablalarımızla yerli malı haftası kutladık kendileri çok iyi insanlar hepsine teşekkür ederiz. İnşallah bizde büyüyüp meslek sahibi olunca onlar gibi okuyan öğrencilere yardım edeceğiz” ifadelerini kullandılar.

Öte yandan, Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu öğrencileri Samsat’ta bulunan Polis merkezini ziyaret ederek, çiçek takdim ettiler ve sizler yalnız değilsiniz mesajı vererek; “ bu zor şartlar altında görev yapan güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun. Vatanını kurtarmak için canlarını siper ediyorlar unutmayın sizler bizim için canlarınızı siper ediyorsunuz hakkınız ödenmez ve sizlerde yalnız değilsiniz hepimiz sizlere minnettarız” şeklinde konuştular.

Daha sonra öğrenciler, Ülkemizde yeri sahi bilinen iki sahabeden birisi olan Safvan Bin Muattal Hz.’nin Samsat’ta bulunan türbesini ziyaret ederek, Halep’te bulunan Müslüman kardeşlerimiz için dua ederek bu savaşın son bulmasını istediler. 

Konu ile açıklamada bulunan Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami Köroğlu; “ öncelikle Ankara Nene Hatun Yurt Müdürlüğü yöneticileri ve öğrencilerine canı gönülden teşekkür ederim. Adıyaman Samsat Doğanca İlkokulunu kardeş okul seçtikleri için.  Ayrıca bu etkinlikte yer alan müdürümüz Vesile Yılmaz Kıraç ve öğrencilerimize de teşekkür ederim. Çok anlam dolu bir etkinlik gerçekleştirdiler, Sevgiye giden yolun paylaşmaktan geçtiğine inanıyoruz. Çocukların mutluluğunu, sevincini paylaşmak ile aradaki sevgi bağının güçleneceğine inanıyorum. Kardeş okul projesinin daha da kuvvetlenerek Türkiye’de ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşması için Adıyaman KYK olarak elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum” dedi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 19 Aralık 2016 10:00, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri