Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA TAŞIMALI EĞİTİM BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI   
SAMSAT'TA TAŞIMALI EĞİTİM BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde taşımalı eğitim bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Samsat Cumhuriyet Konferans Salonunda, Taşımalı eğitim kapsamındaki okullara taşıma yapan araç sürücüleri ve taşıma merkezi okul müdürlerine yönelik olarak bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adil Ayyıldız ve Kahta İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Kıdemli Başçavuş Özkan Gökçek tarafından "İyi Dersler Şoför Amca" projesi kapsamında verilen eğitimde, öğrenci taşımacılığı özelinde etkili iletişim, trafik güvenliği, güvenli öğrenci taşımacılığına yönelik farkındalık ve bilincini geliştirme maksadı ve yaşanılan sorunlar, ihtiyaç ve beklentilerin geliştirilmesi gibi konular işlendi. 

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, daha sağlıklı bir şekilde öğrenci taşımacılığının yapılabilmesi için bu tür eğitim çalışmalarının yararlı olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Müdür Akın, "Bütün yurtta olduğu gibi Samsat ilçemizde de küçük yerleşim birimlerinden öğrencilerimiz taşıma merkezlerine taşınmaktadır. Bu öğrencilerimize daha iyi hizmet verilebilmesi için taşımayı gerçekleştirilen sürücüler ile taşıma merkezi okul müdürlerimize uzman kişilerce eğitim verildi. Katılımın yoğun olması ve katılımcıların konuya ilgi duymaları bizleri mutlu etti. İhtiyaç duydukça bu tür eğitim çalışmalarımız devam edecek. Emeği geçen ar8kadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.  (Kaynak:İHA)

 




Gönderen Editör, Perşembe, 15 Aralık 2016 06:13, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri