Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKARS VALİ YARDIMCISI DOĞAN DEMİRDAŞ SAMSAT'I ZİYARET ETTİ   
KARS VALİ YARDIMCISI DOĞAN DEMİRDAŞ SAMSAT'I ZİYARET ETTİ

 FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI VERİLEN KARS VALİ YARDIMCISI DOĞAN DEMİRDAŞ “SAMSAT BENİM İKİNCİ MEMLEKETİM.”

 

Samsat Belediye Meclisinin almış olduğu karar gereğince fahri hemşerilik beratı verilen Eski Samsat Kaymakamı, Kars Vali Yardımcısı Doğan Demirdaş Samsat ilçesine gelerek, hemşerilerini ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.

 

Samsat Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan’ın ev sahipliğindeki ziyarette Adıyaman Vali Yardımcıları Mehmet Akçay ve Selami Işık, Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve Kars-Arpaçay Kaymakamı Mehmet Ali Sağlam ile Samsat ilçesinden kamu kurum ve kuruluş amirleri hazır bulundu.

 

Samsat ilçesinde yürütülmekte olan bazı proje ve çalışmaları da gezen Vali Yardımcısı Demirdaş yaptığı açıklamada Samsat ilçesinde başta Kaymakam Mahmut Kaşıkçı ve Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan olmak üzere ilçedeki kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanlarının uyum içerisinde olduklarını ve bunun başarılı çalışmaların gerçekleştirilmesine vesile olduğunu söyledi.

 

Demirdaş; “Geçen yıl Samsat Belediye Meclis kararı ile bana fahri hemşerilik beratı verilmişti. Dolayısıyla bu ilçenin resmi hemşerisiyim. Gerçekten de ben Samsat ilçesini ikinci memleketim olarak görmekteyim. Hemşerilerimi görmekten ve başarı ile yürütülen proje ve çalışmaların yürütülmesinden mutluluk duydum.” dedi.

 

Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ise yaptığı açıklamada ilçenin kalkınmasında benden önceki dönemde emek vermiş, güzel çalışmalar yürütmüş olan meslektaşım Doğan Demirdaş ve diğer mülki idare amirlerini Samsat’ta görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Kaşıkçı “Samsat’ta görev yapmış idareciler başka yerlere atanmalarından sonra da bu ilçe ile ilişkilerini koparmamaktadırlar. Bu durum ilçenin misafirperverliğini ve idarecilerle olan uyumu göstermektedir.” şeklinde konuştu. 

 

 

 

  

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 13 Haziran 2007 13:50, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri