Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA DİŞ HEKİMİ SEVİNCİ   
SAMSAT'TA DİŞ HEKİMİ SEVİNCİ

Adıyaman'ın Samsat ilçe Devlet Hastanesine atanan diş tabibi vatandaşların başka yerlere tedavi için gitmelerine son verdi.

 

Samsat ilçesinde diş tabibi olmadığı için en küçük bir müdahale için bile Adıyaman il merkezi veya Kahta ilçesine giden vatandaşlar mağdur olmaktaydılar.

 

Samsat Devlet Hastanesine atanan Diş Hekimi Mahir Taştan, diş çekimi, kanal tedavisi, dolgu, kaplama ile ağız ve diş sağlığı gibi bir çok tedaviyi uygulayınca hastaların başka yerlere gerek kalmadan tedavilerini yapma imkanı buluyorlar.

 

Hijyen ve genel temizlik kurallarına titizlikle uyan ve hastalara sempatik yaklaşımı ile vatandaşların beğenisini toplayan Hemşire Nazime Harmancı ile birlikte yoğun bir şekilde çalışan Diş Tabibi Taştan, vatandaşlara hizmet etmekten haz duyduğunu belirterek, insan sağlığının her şeyin üzerinde olduğunu ifade etti.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Sağlık Müdürü ve Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Şuayb Erdil ise vatandaşların diş ile ilgili problemlerinin büyük bir kısmının Samsat ilçesinde yapılmasının sevindirici olduğunu belirterek özverili çalışmalarından dolayı Diş Tabibi Mahir Taştan ve Hemşire Nazime Harmancı'ya teşekkür etti.

 

Doktor Erdil, "Gece dişi ağrıyan bir hastamızı  bile Adıyaman'a sevk ediyorduk. Diş Hekiminin ilçemize atanması vatandaşlarımızın bu mağduriyetini gidermiş oldu. Hocamız görevini layıkı ile yapmakta ve vatandaşlarımız çok mutlu olmaktadırlar. Diş Hekmimizin gayretli çalışmalarından dolayı vatandaşlarımız bizlere teşekkür etmektedirler. Biz de bu durumdan mutlu oluyoruz. Samsatlı hemşerilerimize sürekli daha iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Hastane Müdürümüz, doktorlarımız ve bütün çalışanlarımız ile en iyi hizmeti sunmanın yollarını arıyoruz. Yeni hastane binamızın hizmete girmesi ile birlikte daha iyi hizmet sunabileceğiz" şeklinde konuştu.

 

Kaynak: İHA

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 12 Aralık 2016 10:24, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri