Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSURİYELİ ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI YAPILDI   
SURİYELİ ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI YAPILDI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde okula devam eden Suriyeli öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

 

Suriye’de devam eden katliam nedeniyle ülkemize sığınan ve Yarımbağ köyünde eğitimlerini sürdüren Suriyeli mültecilerin çocuklarına çeşitli giyin malzemeleri ve ayakkabı dağıtıldı.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Şube Müdürü Ali Tanrıverdi ve Yarımbağ İlk ve Ortaokulu Müdürü Hanifi Yıldırım'ın katılımıyla yardımlarını alan Suriyeli öğrenciler sevinçlerini gizleyemeyerek yetkililere teşekkür ettiler.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Mağdur ve ihtiyaç sahibi olan Suriyeli öğrencilere, kış aylarının gelmesiyle daha da çok ihtiyaç duyulan özellikle parke ve ayakkabı ihtiyaçlarının karşılanmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

 

Müdür Akın, "İlçemizde ikamet eden Suriyeli mülteci kardeşlerimize her hususta yardımcı olmak, özellikle eğitimlerini sürdürmeleri, Türkçe öğrenmeleri, okuma yazma öğrenmeleri ve okul ortamında günlük yaşamın temel kurallarını daha iyi öğrenmeleri için elimizden geleni yapıyoruz.  Bu kardeşlerimize yardımcı olmak insanlığımızın ve inancımızın bir gereğidir. Konu hakkında hassasiyet gösteren firmalara, eğitimcilerimize ve emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Kayrak : İHA




Gönderen Editör, Pazartesi, 12 Aralık 2016 10:21, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri