Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI KÜRŞAD ATAK İÇİN VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ   
SAMSAT KAYMAKAMI KÜRŞAD ATAK İÇİN VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Adıyaman ili Samsat ilçesinde iki yıldır görev yapan Kaymakamımız Sayın Kürşad Atak için veda programı düzenlendi.

 

01.12.2016 tarihli ve 29905 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan, İçişleri Bakanlığına ait 2016/861 sayılı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Diyarbakır ili Eğil İlçe Kaymakamlığına atanan Sayın Kürşad Atak için Samsat Kaymakamlığı Kültür Merkezinde veda programı düzenlerdi.

 

Veda programına İlçemiz Kaymakamı Sayın Kürşad Atak'ın yanı sıra Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, Tut Kaymakamı Mehmet Aksu, Adıyaman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Doğan, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Adıyaman, Kahta ve Samsat'tan kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, köy ve mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Samsat İlçe Yazı İşleri Fatih Ayhan ve Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat'ın konuşmalarından sonra Kaymakamımız Sayın Kürşad Atak'ın Samsat ilçesinde yapmış olduğu hizmetlerin yer aldığı slayt gösterisi yapıldı. Çeşitli kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının hediye ve plaket takdimi yapıldı. 

 

Canlı müzik ve davul-zurna eşliğinde doyasıya eğlenerek, halaylar çeken vatandaşlar Kaymakam Kürşad Atak'a olan sevgilerini dile getirdiler.

 

Son olarak bir konuşma yapan Kaymakamımız Sayın Atak, Samsat ilçesinde dolu dolu iki yıl geçirdiklerini, hiç kimsenin kalbini kırmadan, bir aile bilinci ile her çalışmada istişarelerde bulunarak ilçeye güzel projeler kazandırıldığını ifade etti.

 

Kaymakamımız Sayın Atak, "Her zaman hayır ve dua ile yad edeceğim Samsat ilçesinden ayrılırken gönül huzuru ile görevi bir sonraki meslektaşıma devrediyorum. İki yıl boyunca hiç boş zaman geçirmeden çalıştık. İlçemizin sosyal, kültürel veya ekonomik olarak gelişmesi için elimizden geleni yaptık. Geriye dönüp baktığımızda iyi bir mesafe kat ettiğimizi görebiliyoruz. Hiyerarşik yapıyı bozmadan sevgi ve saygı çerçevesinde, her işte istişare ederek çalışmalarımızı yürüttük. Bunun yararlarını bir kez daha gördük. Ben bütün herkese hakkımı helal ediyorum ve bütün herkesten helallik diliyorum. Veda programımıza iştirak eden ve hazırlanmasında emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 12 Aralık 2016 08:57, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri