Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ÖĞRENCİLERE KİTAP YARDIMI YAPILDI   
SAMSAT'TA ÖĞRENCİLERE KİTAP YARDIMI YAPILDI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde TEOG sınavlarına girecek olan öğrencilere kitap yardımı yapıldı.

 

Samsat Kaymakamlığınca alınan soru bankası kitaplar ilçe genelindeki 180 öğrenciye dağıtıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ile birlikte kitapları bizzat dağıtan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, öğrencilerle sohbet ederek, çok çalışmaları için söz aldı.

 

Dağıtılan tüm dersler kitabından soruların sorulacağı sınavlarda başarılı olan öğrencilerin ödüllendirileceğini belirten Kaymakam Atak, TEOG sınavlarında da ilçe genelinde ilk üç sıraya gider öğrencilerin de ayrıca ödüllendirileceğini belirtti.

 

Kaymakam Atak, "En büyük yatırımımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızadır. Onları hayata hazırlamak için bir üst eğitim kurumuna yerleşirken en iyi okulları kazanmalarını istiyoruz. Kaymakamlığımız imkanları ile aldığımız 180 tüm dersler soru bankası kitaplarını öğrencilerimize dağıttık. Son zamanlarda öğrencilerimizin başarısında bir artış gözlemliyoruz. Bu başarıyı daha da ileriye taşıma azmindeyiz. Sınav öncesi ve sonrasında da çeşitli sosyal etkinlikler planlıyoruz. Şimdiden sınava girecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.




Gönderen Editör, Cuma, 04 Kasım 2016 10:14, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri