Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ SAMSAT'TA EĞİTİMİ KONUŞTULAR   
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ SAMSAT'TA EĞİTİMİ KONUŞTULAR

Adıyaman genelinde görev yapan İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve bazı İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Samsat ilçesinde bir araya gelerek eğitim kalitesinin yükseltilmesini konuştular.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın'ın ev sahipliğinde bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürleri karşılaştıkları sorunları masaya yatırarak çözüm önerileri sundular.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Akın, çocukların beden, zihin ve duygu gelişmesi ve iyi alışkanlıklar kazanmalarını temin etmek amacıyla eğitimcilerin sık sık bir araya gelerek fikir alış verişi yapmalarının önemli olduğuna vurgu yaptı.

 

Akın, "Öğrencileri üst öğrenime en uygun şekilde hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetişme ortamı yaratmak ve çocukların sosyal hayata hazırlanmalarını ve sağlıklı iletişim kuran bireyler olmalarını sağlamak amacıyla nelerin yapılabileceğini arkadaşlarımızla istişare ettik. Son derece yararlı bir toplantı oldu. Eğitim camiamızın yöneticilerini Samsat ilçemizde ağırlamaktan dolayı mutlu olduk. Bundan sonra da sık sık bir araya gelerek eğitim kalitesinin yükseltilmesi için fikir alış verişinde bulunacağız" dedi.




Gönderen Editör, Cuma, 04 Kasım 2016 10:12, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri