Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERDİN GÖREVLİLERİ EĞİTİME KATKI SUNACAK   
DİN GÖREVLİLERİ EĞİTİME KATKI SUNACAK

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde görev yapan din görevlilerinin eğitime katkı sunmak amacıyla din ve ahlak konularında işbirliği halinde çalışmak istedikleri belirtildi.

 

Yeni başlayan eğitim öğretim yılı dolayısıyla kurumlar arası koordinasyonu sağlamak, eşgüdümlü çalışmalar yapmak ve eğitim - öğretim çağındaki çocukların din ve ahlak eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla Samsat İlçe Müftülüğü’nde istişare toplantısı düzenledi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, şube müdürleri ve okul müdürleri iştirak ettiği kahvaltılı toplantıda konuşan Samsat İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru, eğitim - öğretim sürecinin ana bileşenlerinden olan “eğitim”in son dönemlerde ikinci planda kaldığına işaret ederek, “öğrencilerimizin Türkçe, Matematik ve Fen Bilgisi öğrenmeleri ne kadar önemli ise din, ahlak, vatan ve insan sevgisini öğrenmeleri o kadar önemlidir" dedi.

 

Müftü Doğru, "Ülkemizin yaşadığı 15 Temmuz darbe girişiminde beşeri ilimleri çok iyi bilen ama vatan ve insan sevgisinden yoksun bırakılmış kişilerin masum halkımıza nasıl ateş açtıklarını açıkça gördük. İlçe müftülüğü olarak din hizmetini vatandaşın ayağına götürmek hedefiyle okullarımızda düzenlenecek olan değerler eğitimine katkı sunmaya hazırız” dedi.  

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ise yaptığı konuşmasında, İlçe Müftülüğü ile her konuda istişareye açık olduklarını bu tür toplantıların kurumlar arasında bir sinerji oluşturduğunu ifade ederek bu davetin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 19 Ekim 2016 05:39, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri