Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİĞİ   
SAMSAT'TA İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİĞİ

Adıyaman’ın Samsat İlçesi’nde İlköğretim Haftası etkinliği Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk konulması, İstiklal Marş'ımızın okunması ve saygı duruşu ile başladı.

 

Daha sonra Şehit Yusuf Atal İlk ve Ortaokulunda devam edilen 2016-2017 Eğitim öğretim yılının ilk haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Uğur Kavak, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Erdem, kamu kurum ve kuruluş amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, eğitim kalitesinin yükseltilmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Yeni öğretim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ülkemizin demokrasisinin güçlenmesi için öğrencilerimize 15 Temmuz darbe kalkışmasını iyi anlatmamız gerekiyor. Bu vatana ihanet eden vatan hainlerini lanetliyor ve bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

 

Öğrencilerin şiirlerini okuması ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sevilay Tercan'ın konuşmasından sonra protokol üyelerine çiçek takdimi yapıldı. Yarımbağ Ortaokulu'nda Adıyaman Fen Lisesini kazanan Halil İbrahim Tepe'ye Kaymakam Kürşad Atak tarafından bilgisayar hediye edildi.

 

Yeni atanan öğretmenlerin kamu personeli ile tanışması, eğitimciler ile diğer kamu personelinin birlik ve beraberliğinin sağlanması amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, Samsat Kaymakamlığı Kültür Merkezinde verdiği yemek ile program sona erdi.  

Kaynak:İHA

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 26 Eylül 2016 08:24, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri