Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERBAĞARASI KÖYÜNE KÖY KONAĞI YAPILIYOR   
BAĞARASI KÖYÜNE KÖY KONAĞI YAPILIYOR

Adıyaman'ın Samsat ilçesine bağla Bağarası köyüne çok amaçlı olarak kullanılacak bir köy konağı yaptırılıyor.

 

İller Bankasının finanse ettiği ve Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince yaptırılan köy konağının aynı zamanda taziye evi olarak kullanılacağı, köy halkının her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerinde hizmet vereceği belirtildi.

 

Samsat İlçe Özel İdaresi Müdürü Mustafa Kandemir ve Bağarası Köyü Muhtarı Nazif Bilgi ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen İlçemiz Kaymakamı Sayın Kürşad Atak, ilgililerden bilgi aldı.

 

Kaymakamımız Sayın Atak yaptığı açıklamada, Kış aylarına girmeden inşaatın tamamlanması için çaba sarf ettiklerini belirterek böylesi güzel bir eserin köy halkına kazandırılmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

 

İlçemiz Kaymakamı Sayın Kürşad Atak, "Köylerimizin tamamında çok amaçlı olarak kullanılabilecek bir köy konağı yapılması için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalarımız kapsamında İller Bankasından talep ettiğimiz ödenekle Bağarası köyümüze de bir adet köy konağı kazandıracağız. Bölgemizde taziyeler çok yoğun geçmektedir. Bu nedenle geniş mekanlara ihtiyaç duyulmaktadır. Bunun yanında yaşlı kimseler, engelliler, bayanlar ve toplumun bütün kesimlerince düzenlenecek sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılabilecek bir mekana ihtiyaç duyulmaktadır. İşte bu anlamda kazandırdığımız köy konakları büyük önem taşımaktadır. Başka Sayın Valimiz ve İller Bankası ile İl Özel İdaresi yetkililerine, Birliğimiz Encümen ve çalışanları ile Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü teknik elemanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA




Gönderen Editör, Cuma, 23 Eylül 2016 06:28, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri