Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT İLÇESİNDEKİ BÜTÜN KÖY YOLLARINA YAMA YAPILDI.   
SAMSAT İLÇESİNDEKİ BÜTÜN KÖY YOLLARINA YAMA YAPILDI.

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde daha önce KÖYDES ve İl Özel İdaresi programları kapsamında asfaltlanan köy yollarında yama çalışması yapılıyor.

 

Samsat ilçesindeki bulunan asfalt yollarında zaman içerisinde oluşan çukurlar ve meydana gelen bozulmaların giderilmesi için yama çalışması yapılarak kış aylarına hazırlık yapıldığı belirtildi.

 

Yama çalışmalarını İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ile birlikte mahallinde inceleyen Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Samsat ilçesinde asfaltsız köy yolu bulunmadığını, zaman içerisinde yollarda çökme ve bozulmaların meydana geldiğini belirterek, onarımdan geçmeyen hiçbir köy yolunun bırakılmayacağını belirtti.

 

Kaymakam Atak, “Muhtarlarımız tarafından yollarda çukurların oluştuğunu ve bozulmaların meydana geldiğini hususu aktartılmaktadır. Bu talepleri dikkate alarak İl Özel İdaresinden yama yapılmasını talep ettik. Sayın Valimiz Abdullah Erin ve İl Özel İdaresi yetkililerinin destekleri ile ilçemize ekipler gelerek işe başladılar. Önümüzdeki günlerde okullarımız açılacak. Bir çok köyümüzde taşımalı eğitim yapılmaktadır. Bu nedenle kış ayları başlamadan  yollarımızda iyileşme sağlayarak istedik. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA




Gönderen Editör, Salı, 20 Eylül 2016 11:31, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri