Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ESKİYEN OKUL SIRALAR ÜCRETSİZ YENİLENDİ   
SAMSAT'TA ESKİYEN OKUL SIRALAR ÜCRETSİZ YENİLENDİ

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde eskiyen okul sıraları ücretsiz olarak yenilenerek, yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün girişimleri ile Adıyaman Açık Ceza İnfaz Kurumundaki hükümlüler tarafından 300 civarında eskiyen, onarım gereken okul sıraları tatil dönemi içerisinde onarılarak okullara teslim edildi.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, hükümlülerin durumlarının iyileştirilmesi ve meslek edinmelerini yönelik olarak sürdürülen bu hizmetin takdire şayan olduğunu belirterek, bunun için emeği geçen bütün herkese teşekkür etti.

 

Akın, "Okullarımızda eskiyen, bakım ve onarım gereken sıralarımızı bir araya toplayarak, bunları Adıyaman Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne gönderdik. Burada hükümlü kardeşlerimiz bu sıralarımızı onararak, yepyeni bir şekilde bize geri getirdiler. Kardeşlerimiz eğitime katkı sundukları gibi aynı zamanda milli ekonomiye de katkı sunmuş oldular. Hükümlü kardeşlerimiz sayesinde öğrencilerimiz sene başında yepyeni sıralarda eğitim öğretime başlayacaklar. Kendilerine ve emeği geçen yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.

 

Kaynak: İHA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 01 Eylül 2016 07:34, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri