Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERŞEHİT YUSUF ATAL'IN HİZMET PLAKETİ AİLESİNE TAKDİM EDİLDİ   
ŞEHİT YUSUF ATAL'IN HİZMET PLAKETİ AİLESİNE TAKDİM EDİLDİ

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal'ın Adıyaman'ın Samsat ilçesinde ikamet eden ailesine hizmet plaketi takdim edildi.

 

Haziran ayında Mardin’in Derik ilçesinde askeri aracın geçişi esnasında PKK bölücü terör örgütü mensupları tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal adına, İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığınca gönderilen hizmet plaketi, İlçemiz Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Süleyman Aslan ve Örentaş Mahallesi Muhtarı Halit Yelboğa tarafından şehit ailesine takdim edildi.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İlçemiz Kaymakamı Kürşad Atak, şehitlerimizin hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek Jandarma Genel Komutanlığınca gönderilen hizmet plaketinin aileye sunmaktan da büyük onur duyduklarını ifade etti.

 

Kaymakam Atak, "Bu ülkenin her karış toprağı şehit kanları ile sulanmıştır. Bu güzel vatanımızı atalarımız kanlarını feda ederek bizlere emanet etmiştir. Bu günde yine aynı milli duygularla her Türk vatandaşı seve seve canını feda edebilecek şuurdadır. İşte Şehidimiz Yusuf Atal'da bunlardan biridir. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyor, gazilerimize şifalar temenni ediyorum" dedi.




Gönderen Editör, Pazartesi, 22 Ağustos 2016 10:48, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri