Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ŞEHİT YUSUF ATAL İÇİN MEVLİT OKUTULDU   
SAMSAT’TA ŞEHİT YUSUF ATAL İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal için mevlit okutuldu.

 

Samsat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca, geçtiğimiz Haziran ayında Mardin’in Derik ilçesinde askeri aracın geçişi esnasında PKK bölücü terör örgütü mensupları tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal için mevlit okutularak dua edildi.

 

Samsat İlçesi Örentaş Camisinde okutulan mevlit programına, Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Süleyman Aslan, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İlçe Emniyet Amir Vekili Durmuşali Özkan, Ak Parti Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem, MHP İlçe Başkanı Hamit Korkmaz, İl Genel Meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları şehidin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Program sırasında Samsat Müftüsü Mehmet Seri Doğru şehitlik konulu bir konuşma yaparak, mevlit sonunda ülkemizin birlik, beraberlik, barış ve huzuru için dua etti.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna kahramanca savaşarak şehit olan bütün şehitlerimize minnet ve şükranla andıklarını ifade ederek gazilere ise acil şifalar diledi.

 

Kaymakam Atak, "Şehitlerimiz bizim manevi değerlerimizdir. Onların yakınları ise bizlere emanettirler. Güzel yurdumuzda rahat bir nefes alabiliyorsak, huzur içerisinde yaşayabiliyorsak bunu kahraman güvenlik güçlerimize, şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana Samsat ilçemizde şehit olan ikinci kişi Haziran ayında şahadet şerbeti için Örentaş mahallemizde ikamet eden Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal olmuştur. Bu şehidimiz ilçemizde defnedilen ilk şehit olmuştur. Şehidimiz için ne kadar fedakarlık etsek azdır. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Aynı şekilde, 15 Temmuz gecesi vatanımızın birlik ve beraberliğini bozmaya yeltenen hainlere karşı dik durarak şehit olan kardeşlerimize de Allah’tan rahmet, ailelerine  sabırlar diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 08 Ağustos 2016 10:53, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri