Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ YUSUF ATAL’IN AİLESİNE ŞEHADET BELGESİ TAKDİM EDİLDİ   
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ YUSUF ATAL’IN AİLESİNE ŞEHADET BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

Geçtiğimiz Haziran ayında Mardin’in Derik ilçesinde askeri aracın geçişi esnasında PKK bölücü terör örgütü mensupları tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal’ın Samsat İlçesinde yaşayan ailesine Şahadet Belgesi verildi.

 

Adıyaman Valisi Abdullah Erin beraberinde İl Jandarma Komutanı Yarbay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ve Belediye Başkanı Yusuf Fırat’la birlikte Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal’ın Samsat İlçesi Örentaş Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret ederek Jandarma Genel Komutanlığınca gönderilen Şahadet Belgesini takdim etti.

 

Duygulu anların yaşandığı ziyarette Vali Abdullah Erin, Şehit Uzman Çavuş Yusuf Atal’ın abisi Ramazan Atal’a başsağlığı ve sabır dileyerek şahadet belgesini takdim etti.

 

Vali Abdullah Erin, “Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna şahadet şerbetini içen şehidimiz Yusuf Atal’a Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun. Şehidimiz gidebileceği en yüksek mertebeye ulaşmıştır. Şehitlerimiz sayesinde bu vatanın birliğini, dirliğini ve beraberliğini tavizsiz bir şekilde devam ettireceğiz inşallah. Devlet ve millet olarak şehitlerimize çok şey borçluyuz. Onların sayesinde ayaktayız ve onların şahadetine yakışır bir şekilde bir duruş sergileyeceğiz. 15 Temmuz’da milletimiz bu duruşu zaten sergiledi. Şehitlerimizin geride kalanları devletimizin en kıymetli emanetleridir. Şehidimiz Yusuf Atal’a, tüm şehitlerimize ve 15 Temmuz şehitlerine Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır diliyorum” dedi.




Gönderen Editör, Salı, 02 Ağustos 2016 06:25, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri