Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLEROKULA ŞEHİT İSMİ VERİLSİN   
OKULA ŞEHİT İSMİ VERİLSİN

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Örentaş Mahallesinde bulunan ilk ve ortaokula Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal'ın isminin verilmesini istedi.

 

Mardin’in Derik ilçesinde teröristlerin yerleştirdiği el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal'ın ikamet ettiği mahallesinde bulunan ve öğrenim gördüğü okula isminin verilmesini istediklerini belirten Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, şehitlerimizin isminin yaşatılmasının kendileri için bir borç olduğunu ifade etti.

 

Örentaş Mahallesinde bulunan Örentaş İlk ve Ortaokulunda incelemelerde bulunan Başkan Fırat, "Yakın zamanda şehit olan ve ilçemizde defnedilen ilk şehit olan Yusuf Atal'ın Örentaş Mahallesindeki okula isminin verilmesini bazı gençlerimizde önerdiler. Bunu zaten düşünmekteydik. Ancak, gençlerimizden de böyle bir talebin olması bizleri mutlu etti. Şehidimiz bu okulda okumuş ve bu okul şehidimizin ailesinin ikamet ettiği mahallededir. Bu nedenle bu okula Şehidimizin isminin verilmesi manidar olacaktır. Vatan için canını veren, kahramanca savaşan şehitlerimizin isminin yaşatılması boynumuzun borcudur. Buradan ilgililere sesleniyoruz. Örentaş İlk ve Ortaokulunun ismi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal İlk ve Ortaokulu olarak değiştirilsin" dedi.

 

 




Gönderen Editör, Salı, 26 Temmuz 2016 11:05, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri