Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA DEMOKRASİ NÖBETİ TUTANLARA ÇİĞKÖFTE İKRAM EDİLDİ…   
SAMSAT'TA DEMOKRASİ NÖBETİ TUTANLARA ÇİĞKÖFTE İKRAM EDİLDİ…

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde devlet erkanı ve vatandaşların Hükümet Konağı önündeki "demokrasi nöbeti" adı verdikleri bekleyişleri sürüyor. Gece geç saatlere kadar bekleyen katılımcılara çiğköfte ve çeşitli içecekler ikram edildi.

 

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Süleyman Aslan, Belediye Başkan Vekili Şükrü Akın, İlçe Emniyet Amir Vekili Durmuşali Özkan, Ak Parti Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem, MHP İlçe Başkanı Hamit Korkmaz, SP İlçe Başkanı İsmail Küçükaslan, İl Genel Meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı demokrasi nöbetinde ilk olarak şehitlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı sonrasında Samsat Müftüsü Mehmet Seri Doğru ülkemizin birlik, beraberlik, barış ve huzuru için dua etti.

 

Daha sonra şehitlerimizin ruhuna mevlit okutularak darbelerin ülkemizin üzerinde bıraktığı izler ve olumsuz etkilerini anlatan sunum gerçekleştirildi. Programa katılan yüzlerce Samsatlı

zaman zaman tekbir getirerek ve slogan atarak darbelere olan tepkilerini dile getirdiler. 

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Devletimizin kurumlarına, halkımıza ve yönetim biçimimize yapılan bu darbe kalkışması karşısında vatandaşımızın tepkisini önemli ve manidar bulduklarını ifade etti.

 

Kaymakam Atak, "15 Temmuz akşamı Silahlı Kuvvetlerimize sızmış bir grup hain ülkemizde, halkımızın iradesine saldırıda bulunulmuş, yine halkımızın iradesi sayesinde bir uçurumun eşiğinden dönülmüştür. Aslında kazanan yine demokrasi olmuş, halk olmuş, Cumhuriyet rejimi olmuştur. Halkımız devletin kurumlarını korumak ve darbelere karşı koymak adına gece sabahlara kadar sokaklarda, meydanlarda sabahlamaktadır. Bizler de ilçe Jandarma Komutanlığımız, Emniyet Amirliğimiz, Belediyemiz ve ilçemizdeki bütün kurumlar olarak halkımızın yanında ve onlarla birlikteyiz.  Bugünden itibaren ülkemiz için yapacağımız en iyi şey, birliğimiz ve kardeşliğimizi pekiştirmektir. Geleceğe emin adımlarla yürümemiz ancak toplumun tüm kesimlerin birlik içinde ve hukukun üstünlüğüne inancını taşımaları ile mümkün olacaktır. Birlik ve beraberliğimiz ile geleceğimize yönelik bu tehdidi bertaraf ederken hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve yaralılara acil şifalar dilerken, bu hainlere karşı dik duran, mücadele eden bütün vatan evlatlarını saygı ile anıyorum” dedi.




Gönderen Editör, Cuma, 22 Temmuz 2016 05:54, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri