Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT, DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM EDİYOR   
SAMSAT, DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM EDİYOR

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde, televizyonlarda darbe haberlerinin yayınlanması ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlara inilmesi çağrısından sonra Samsatlılar Hükümet Konağı önüne akın ettiler.

 

Samsat Kaymakamlığı bahçesinde buluşan Samsatlılar zaman zaman tekbir getirerek ve slogan atarak darbeye geçit vermeyecekleri, gerekirse bu uğurda canlarını feda edeceklerini ifade ettiler.

 

Hükümet Konağı önündeki buluşmalara Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Süleyman Aslan, Belediye Başkan Vekili Şükrü Akın, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, siyasi parti ve sevil toplum kuruluşları, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ak Parti Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem, bu meselenin sadece partilerinin meselesi olmadığını, bütün parti, sivil toplum kuruluşu ve oluşumların ortak meselesi olduğunu belirtti.

 

Erdem, "Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızmış bir grup vatan haininin bir araya gelerek koca Türkiye Cumhuriyeti'nin kökleşmiş demokrasisini, huzurunu ve barış ortamını bozmaya yönelik çabası milletimizin azim ve kararlılığı ile püskürtülmüştür. Türk Milleti dünyada emsali görülmemiş bir destan yazmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısını dikkate alarak rehavete kapılmadan uyanık olacak ve meydanları boş bırakmayacağız. Demokrasi nöbetimize katılan bütün siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına ve halkımıza yürekten teşekkür ediyoruz" dedi.

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 19 Temmuz 2016 10:35, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri