Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI KÜRŞAD ATAK, YARALI POLİSİ EVİNDE ZİYARET ETTİ   
SAMSAT KAYMAKAMI KÜRŞAD ATAK, YARALI POLİSİ EVİNDE ZİYARET ETTİ

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada yaralanan Polis Memuru Abdulvahap Tepe'yi evinde ziyaret etti.

 

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada yaralanan ve önce helikopter ile Diyarbakır'a, oradan da ambulans uçak ile Ankara'ya götürülerek Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) tedavi edildikten sonra Yarımbağ köyündeki evine getirilen yaralı Polis Memuru Abdulvahap Tepe'yi ziyaret eden Kaymakam Atak, kendisi ve ailesine geçmiş olsun dileklerini bildirdi.

 

Samsat İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Süleyman Aslan, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Malgır ve bazı kurum amirleri ile birlikte Yarımbağ köyüne giden Kaymakam Atak, yaralı polis memurundan olay ile ilgili bilgiler aldı.

 

Kaymakam Atak, "Vatan hainleri Ramazan, bayram demeden bölgenin huzur ve güvenliği için canla başla çalışan güvenlik güçlerimize aralıksız kurşun sıkıyorlar. Bu vatan hainlerinin her hangi bir hedefi, misyonu, amacı olamaz. Bunlar ülkemizin düşmanlarının emrinde çalışan birkaç tane çapulcudan başka hiçbir şey değiller. En büyük zararı ise bölge insanına vermektedirler. Bunları nefretle kınıyoruz. İlçemizin köyünde ikamet eden bir ailenin evladı olan kardeşimiz Abdulvahap Tepe'de Beytüşşebap'ta hainlerle girdiği çatışmada kahramanca çarpışmış, pusuya düşürülmelerine rağmen kendilerini koruyarak hainleri püskürterek iki arkadaşı ile birlikte yaralı olarak kurtularak evine dönmüştür. Kendilerine minnettarız. Allah'tan acil şifalar diliyor, kendisi ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

         




Gönderen Editör, Pazartesi, 18 Temmuz 2016 10:54, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri