Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAYDIN'LI ÖĞRENCİLER SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİLER   
AYDIN'LI ÖĞRENCİLER SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİLER

  Samsat ilçesine gelen Aydın ili Karacasu ilçesi Karacasu Lisesi öğretmen ve öğrenciler biz doğu illerini daha geri kalmış olarak biliyorduk, oysa hiçte öyle görmedik dediler.

 

Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman illerini kapsayan 50 kişilik öğretmen ve öğrenciler gezileri kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Ercemal’in organizesinde Samsat ilçesini ziyaret ettiler. Kendilerine 80. Yıl Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı A.Kadir Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş ve bazı kamu kurum ve kuruluş amirleri ile okul müdürleri katıldılar.

 

Aydın Karacasu Lisesi Müdürü Ali Rıza Dilek yaptığı açıklamada “Gezimiz kapsamında Şanlıurfa ve Adıyaman’da tarihi ve turistik yerleri gezdik. Adıyaman Öğretmen evinde bizler için sıra gecesi düzenlendi ve Nemrut dağına çıktık. Öğrencilerimiz otantik bir ortam yaşadılar.” şeklinde konuştu.

 

Öğrenciler ise “Doğu illerini dizilerden öğrendiğimizin tam tersine bir ortamla karşılaştık. Harabe evler, taştan yapılmış konaklar ve terörün izlerini beklerken kocaman binalar, huzurlu bir ortam, misafirperver insanlarla karşılaştık. Gittiğimiz her yerde bunları anlatacağız ve fırsat buldukça buraları ziyaret edeceğiz” dediler.




Gönderen Editör, Çarşamba, 30 May 2007 05:33, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri