Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ   
SAMSAT'TA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde uygulamalı girişimcilik kursu düzenlenecek

 

Samsat Belediye Başkanlığı ve KOSGEB Adıyaman İl Müdürlüğünce Samsat ilçesinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolünü imzalandı.

 

KOSGEP Adıyaman İl Müdürlüğünü ziyaret eden Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, 30 kişinin eğitim alacağı kurs için  KOSGEB Müdürü M. Şükrü Mısır ile karşılıklı protokol imzalayarak, kurs sonrasında bu kursiyerlerin KOSGEB desteklerinden yararlanma imkanına kavuşacak.

 

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat yaptığı açıklamada 20-28 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitime katılmak için başvuruların 13-18 Nisan 2016 tarihlerin arasında Samsat Belediye Başkanlığına bizzat yapılacağını belirtti.

 

KOSGEB Adıyaman İl Müdürü M. Şükrü Mısır ise yaptığı açıklamada, "Adıyaman'ın en küçük ilçesi olan Samsat ilçemize de hizmet götürebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. eğitimin gerçekleşmesinde yoğun gayret sarf eden Samsat Belediye Başkanı Sayın Yusuf Fırat'a şükranlarımızı sunuyoruz. Girişimcilik eğitiminin Samsat İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.




Gönderen Editör, Perşembe, 14 Nisan 2016 06:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri