Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI ÖĞRENCİLERE TEOG SINAVLARI ÖNCESİ MORAL ZİYARETİ   
SAMSATLI ÖĞRENCİLERE TEOG SINAVLARI ÖNCESİ MORAL ZİYARETİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde TEOG sınavları öncesinde, öğrenciler ziyaret edilerek, moral verildi.

 

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ve İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir, TEOG sınavlarına katılacak olan öğrencilere moral vermek amacıyla Uzuntepe Ortaokulu ve Merkez İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettiler.

 

Öğrencilerle sohbet eden yetkililer daha çok çalışarak TEOG sınavlarında daha çok başarılı olmalarını, ortaöğretimlerini daha iyi okullarda sürdürmeleri ve peşinden iyi üniversitelerde okumanın tek çaresinin çok daha fazla çalışma olduğuna vurgu yaptılar.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Samsat genelinde tatlı bir rekabet ortamı doğduğunu, eğitim kalitesinin emin adımlarla yükseldiğini belirterek son denemelerde ilçe birincisi olan Uzuntepe Ortaokulunu tebrik etti.

 

Belediye Başkanı Yusuf Fırat öğrencilerle yaptığı sohbette, Samsat ilçesinden daha çok okuyan kesimin olmasını, bunun için elinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belitti.

 

Fırat, "Samsat ilçemizdeki ailelerin çoğu dar gelirli vatandaşlardır. Çocuklarımızın okumaktan başka çaresi yoktur. İlçemizden çok daha bürokrat yetişmesini arzuluyoruz. Bu nedenle yapılacak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan TEOG sınavlarında bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

 

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ise Samsat genelinde okulların fiziki durumlarının iyi olduğunu, araç gereç ve materyal temininde gerekli desteğin sağlandığını ve başarının sağlanması için tek yapılacak şeyin öğrencilerin daha çok çalışması olduğunu kaydetti.

 

Kaymakam Atak, "Eğitim kalitesinin yükseltilmesi için gerekli alt yapı oluşturulmuş ve ihtiyaç duyulan her konuda yardımlar esirgenmemektedir. Öğretmenlerimizin daha çok gayreti, ailelerimizin fedakarlıkları ve öğrencilerimizin daha çok çalışması ile çok daha iyi bir noktaya gelebiliriz. Başarı çıtasını yükselten okul ve öğrencilerimizi teşvik amaçlı ödüllendireceğimizi de buradan duyurmak istiyorum. Eğitim bizin en önceliğimizden biridir. Bunun için her türlü fedakarlığı göstereceğiz. Nisan ayı sonunda yapılacak sınavlarda bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 08 Nisan 2016 11:56, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri