Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA SEZAİ KARAKOÇ KÜTÜPHANESİ AÇILDI   
SAMSAT'TA SEZAİ KARAKOÇ KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde oluşturulan kütüphaneye Sezai Karakoç ismi verildi.

 

Samsat Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPL) bünyesinde oluşturulan ve Sezai Karakoç ismi verilen kütüphanenin açılışı için program düzenlendi.

 

Samsat Kaymakamlığı Cumhuriyet Konferans Salonundaki programa Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Erdem, MHP İlçe Başkanı Hamit Korkmaz, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Program Sezai Karakoç'un tanıtıldığı slayt gösterisi, Şehrazat şiirinin okunması ve "Kitap Her Yerde" sloganıyla gerçekleştirilen okuma etkinliğinden derlenen fotoğraflardan slayt gösterisi sunuldu.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın'ın, kitap okuma yarışmasında birinci olan 12-B sınıfı öğrencisi Eda Doğan'a hediyesini vermesi ve kütüphane açılışı ile program sona erdi.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Samsat ilçesinde okumaya önem verildiğini, bunun daha arttırılması için gereken hassasiyetin gösterileceğini belirtti.

 

Akın, "Öğrencilerimizde ve halkımızda okuma alışkanlığının kazandırılması ve okuma oranının arttırılması için materyal bulma ve rahat bir ortamda okuma zemin yaratma konusunda elimizden geleni yapmaktayız. Sayın Kaymakamımız Kürşad Atak bu konuda ve eğitim alanındaki her konuda bizlere sonsuz destek sağlamaktadırlar. Kendilerine şükranlarımızı arz ediyoruz. Sezai Karakoç adına açılan bu kütüphanenin de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, emeği geçen başta ÇPL Müdürü Mehmet Tepe ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 06 Nisan 2016 06:09, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri