Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT İLÇESİNDEN MEHMETÇİĞE DESTEK   
SAMSAT İLÇESİNDEN MEHMETÇİĞE DESTEK

Adıyaman'ın Samsat ilçesinden, Güneydoğu'daki operasyonlarda görev yapan askerlerimize moral amaçlı olarak hediye paketleri ve mektup gönderildi.

 

Adıyaman'ın Samsat ilçesinden, Güneydoğu'daki operasyonlarda görev yapan askerlerimize moral amaçlı olarak hediye paketleri ve mektup gönderildi.

 

Adıyaman'ın Samsat ilçesinden, Mardin'in Nusaybin ilçesinde yürütülen operasyonlarda görev alan Mehmetçiklere moral ve destek vermek için hazırlanan Adıyaman yöresine özgü pekmezden yapılan pestil, sucuk, kesme ve cezeryeden oluşan gıda paketleri ve teşekkür mektupları gönderildi.

 

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat tarafından hazırlanan koliler ile Samsat Zeynel Aslan İlkokulu öğrencileri tarafından Mehmetçiklere yapılan resim ve yazılan mektuplar PTT Samsat Şubesi'ne teslim edildi.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, bu vatan için büyük bedeller ödeyen ve milletimizin huzuru için mücadele eden askerlerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve yedikleri ekmeği paylaşmak istediklerini belirtti. Fırat, "Samsat'ın halkının da bu mücadelede var olduğunu göstermek istedik. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü korumak için canla başla çalışan kahraman askerlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek ve morallerini yüksek seviyede tutmak istedik. Allah'ım onları korusun, Bütün güvenlik güçlerimize Samsat'tan sevgilerimizi gönderiyoruz. Hepsini Allah'a emanet ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 05 Nisan 2016 13:30, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri