Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ATATÜRK ANISINA TİYATRO SAHNELENDİ   
SAMSAT'TA ATATÜRK ANISINA TİYATRO SAHNELENDİ

              Samsat ilçesinde Atatürk’ü Anma ve Tiyatro Şenliği düzenlendi. Cumhuriyet Konferans Salonundaki Tiyatro Şenliğine Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlçe Garnizon Komutanı Sedat Vidinel, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Çoban ile kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları katıldı.

             Zeynal Aslan İlköğretim Okulu Öğrencilerinin sahneye koydukları Küçük Büyükler, Zalim Kral ve Acil Servis isimli eserler paşarılı bir performansla sahnelendi. Şenlik sonrasında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yapılan bilgi kültür, koşu, kompozisyon ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

             Kaymakam Mahmut Kaşıkçı öğrencilerin sahneledikleri eserlerde önemli mesajlar verdiklerini ve yaşlarından umulmadık iyi bir performans sergilediklerini belirtti.

             Kaşıkçı, “Atatürk’ün Samsun’a çıkmasıyla yaktığı meşale hiç sönmeyecek ve o milli ruh daima var olacaktır. Öğrencilerimizin bu azim ve başarıları ile yeni yetişen neslin kendilerine emanet edilen Cumhuriyete sahip çıkabilecek güç ve kudrete sahip olduklarını görmekten mutluyuz” şeklinde konuştu.

 

  

  

  

   




Gönderen Editör, Çarşamba, 16 May 2007 14:06, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri