Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI ÜNİVERSİTE ADAYLARINA MORAL VERİLDİ   
SAMSATLI ÜNİVERSİTE ADAYLARINA MORAL VERİLDİ

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü, hafta sonu Yüksek Öğrenime Giriş Sınavı’na (YGS) girecek üniversite adayları ile bir araya gelerek başarılar diledi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Samsat Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Samsat Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluşarak, YGS sınavlarında başarının arttırılması için telkinlerde bulundu.

 

Akın, "Öğrencilerimiz şunu bilmelidirler ki, hiçbir şey dünyanın sonu değildir. Hayatımızdaki her sınavın telafisi mümkündür. Heyecana kapılmanın gereği yoktur. Önemli olan azim ve kararlılıkla çalışıp, hedefine kilitlenmektir. Samsat ilçesinde eğitim kalitesinde her geçen gün iyileşme görmekteyiz. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Gençlerimize yapılacak YGS sınavında başarılar diliyorum. İnşallah güzel bir netice alır aynı kararlılıkla LYS sınavlarına hazırlanırız" diye konuştu.

 

Öğrencilere moral olması için Samsat Anadolu İmam Hatip Lisesi Şanlıurfa iline bir gezi düzenleyerek tarihi ve turistik yerleri gezdiler ve Harran Üniversitesi kampusunu gezdiler.

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 14 Mart 2016 06:39, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri