Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR   
SAMSAT BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Belediye Başkanlığı şehir içi yol yapımına aralıksız devam ediyor.

 

Kültür ve turizm Bakanlığı Yatırım İşleri Genel Müdürlüğünün aktardığı ödenek ve Belediye imkanları kullanılarak, Kale Mahallesi Atatürk Caddesine çıkan 7 ve 8 nolu sokaklar kilitli parke taşı ile döşeniyor.

 

Toplam 6 bin 600 metrekare alanın parke taşı ile döşenmesi çalışmalarını yerinde inceleyen Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, ilçede yapılmayan hiçbir yol bırakmayacaklarını ifade etti.

 

Başkan Fırat, "Samsat ilçemizde gerek asfalt, gerekse de kilitli parke taşı döşenmesi çalışmalarımıza aralıksız devam ediyorum. Şehir içi yollarımız çok geniş olduğundan sıkıntı yaşıyoruz ama ne olursa olsun biz bu yolların tamamını yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bu caddemiz Merkez İlk ve Ortaokulu'nun önü olduğu için daha da önemsiyoruz. Çünkü ağırlıklı olarak öğrencilerimiz bu caddeyi kullanmaktadırlar. Bir anlamda eğitime de katkı sunmuş olmuyoruz. Yaptığımız proje karşılığında Kültür Bakanlığından kaynak temin ettik ve kendi bütçemizden de katkı yaparak 6 bin 600 metrekarelik alanı kilipli parke taşı döşeyerek halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 17 Aralık 2015 14:50, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri