Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSURİYELİ ENGELLİ ÇOCUĞA TEKERLEKLİ SANDALYE VERİLDİ.   
SURİYELİ ENGELLİ ÇOCUĞA TEKERLEKLİ SANDALYE VERİLDİ.

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde ikamet eden engelli çocuğa bir adet tekerlekli sandalye verildi.

 

Suriye'nin Halep vilayetinden, Adıyaman'ın Samsat ilçesine gelerek burada yaşam mücadelesi veren Salih Abdullah'ın 11 yaşındaki Muhammed Abdullah isimli engelli çocuğuna Samsat Engelliler Derneği tarafından bir adet tekerlekli sandalye hediye edildi.

 

Beş çocuk babası olan Salih Abdullah, Türkiye Cumhuriyeti Devletine yaptıkları yardımlardan dolayı minnet duyduklarını belirterek, kendi ülkelerinde bombalandıklarını ama bu ülkede kendilerine yardım yapıldığını ifade etti.

 

Salih Abdullah, "11 yaşındaki oğlum Muhammed, konuşamıyor, duyamıyor ve yürüyemiyor. Bu çocuğu kucağımızda gezdirmek zorunda kalıyorduk. Samsatlı kardeşlerimiz her konuda bizlere yardımcı olmaya çalışıyorlar. Engelliler Derneğimiz de bir tekerlekli sandalye vererek bizim bu yükümüzün hafiflemesine neden oldular. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Samsat ilçesi Baraj Mahallesi muhtarı Mahmut Türkmen ile birlikte Suriyeli aileyi ziyaret ederek tekerlekli sandalyeyi veren Samsat Engelliler Derneği başkanı Ziya Eşkara ise yaptığı açıklamada, "Bu ailenin yaşadıkları sıkıntıyı en iyi biz anlarız. 11 yaşına gelen bu çocuğun taşınması artık zorlaşmıştır. Kendilerine yardım elimizi uzatarak dernek imkanları ile bir tekerlekli sandalye hediye ettik. Bu kardeşimize derneğimizin imkanları nispetinde yardımcı olacağız" diye konuştu.




Gönderen Editör, Çarşamba, 09 Aralık 2015 13:17, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri