Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI YAPILDI   
SAMSAT'TA ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI YAPILDI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde anaokulu ve lise öğrencilerine giyim yardımı yapıldı.

 

Samsat ilçesinde öğrenim gören Samsat Anaokulu öğrencilerine ayakkabı, kaban, pantolon ve kazak yardımı yapılırken, Samsat Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Samsat İmam Hatip Anadolu Lisesi kız öğrencilerine kaban dağıtıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ile birlikte, giyim dağıtım programına katılan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, öğrencilerle sohbet ederek, onların daha çok ders çalışmaları yönünde motive etmeye çalıştı.

 

Samsat ilçesinde eğitimin daha iyi bir noktaya gelmesi için bütün imkanları kullandıklarını belirten Kaymakam Atak, "Samsat'ta eğitim kalitesinin yükseltilmesi önünde hiçbir engelimiz yok. Okullarımız fiziki olarak iyi durumda. Öğretmen sıkıntımız yok denecek seviyede. İdare olarak her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize kalan tek şey daha çok ders çalışmaları ve bol bol kitap okumaları. Okul idareleri ve öğretmenlerimizin ailelerle ile daha sıkı bir iletişim içerisinde olmalarını istiyoruz. Öğrencilerimize dağıttığımız giyim malzemelerini birer küçük hediye kabul etmelerini istiyoruz" dedi.




Gönderen Editör, Cuma, 27 Kasım 2015 14:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri