Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA GENÇLERE SPOR YOLU AÇILIYOR…   
SAMSAT'TA GENÇLERE SPOR YOLU AÇILIYOR…

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde gençlerin spor yapmalarını temin etmek amacıyla spor salonu açılarak hizmete sunuldu.

 

Samsat Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ve Samsat Kaymakamlığı, Samsat Belediye Başkanlığı, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Samsat Müftülüğü ve Samsat Eğitim Kültür Derneğinin katkıları ile açılan kick boks ve karate kursunun açılışı gerçekleştirildi.

 

Açılış sırasında bir açıklama yapan Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Samsatlı gençlerin spora kanalize edilmesi için gerçekleştirilen bu tür çalışmaları takdirle karşıladıklarını, Belediye olarak her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını belirterek, özellikle hiçbir maddi karşılık beklemeden bu çalışmanın hayata geçirilmesi için özveri ile çalışan Kuran Kursu Usta Öğreticisi Ömer Ünsal'a teşekkür etti.

 

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyyid Ahmet Bağcı ise yaptığı konuşmasında, gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için sporun en önemli faktörlerden biri olduğunu, kurum olarak bu kursa her türlü malzeme desteği sunacaklarını ve gerekli her türlü yardımı yapacaklarını belirterek, emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkür etti.

 

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ise yaptığı açıklamasında Samsat ilçesinde bir çok kurum ve kişinin desteği ile açılan bu spor tesisinin Samsat ilçesindeki birlik ve beraberliğinde bir göstergesi olduğunu, bu birliktelik ve iyi niyetin ilçenin her türlü kalkınmasına vesile olacağını belirtti.

 

Kaymakam Atak, "Samsat ilçemizde birkaç kurum bir araya gelerek 126 gencimizin spor yapmasına olarak sağlamaları alkışlanacak bir durumdur. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması için böylesi faaliyetlere ihtiyaç olduğunu düşünerek, arkadaşlarımızla birlikte bu salonu hizmete sunduk. İdare olarak her türlü desteği sunacağız. Kendisine, ailesine ve topluma yararlı bireylerin yetişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yeni projeler üreterek gençlerimizin istifadesine sunmaya çalışacağız" dedi.

 

8 - 40 yaş arası 126 kişinin katıldığı kursun açılış programına Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyyid Ahmet Bağcı, Kick Boks Milli Takım Antrenörü ve Güneydoğu Bölge Başkanı Haluk Erdoğan, Ak Parti Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem Samsat Eğitim Kültür Derneği Başkanı Bekir Aydın ve çok sayıda sporsever katıldı.

 

Program sonrasında Kick Boks Milli Takım Antrenörü ve Güneydoğu Bölge Başkanı Haluk Erdoğan tarafından katılımcılara Kick Boks Federasyonu flaması hediye etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 19 Kasım 2015 10:39, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri