Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT İLÇESİNDE ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI   
SAMSAT İLÇESİNDE ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı düzenlendi.

 

Samsat Örentaş Ortaokulu'nun düzenlemiş olduğu program Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk büstüne, Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Garnizon Komutan Vekili J. Kd. Bşçvş. Sahip Polat ve Belediye Başkanı Yusuf Fırat'ın çelenk koymaları, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Saat 09:05’ten 09:07’ye kadar araçlar oldukları yerde klakson ve sirenlerini çaldılar. 

 

Daha sonra Cumhuriyet Konferans Salonunda devam eden program Örentaş Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sevilay Tercan'ın günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile başladı. İlknur Orhan, Ayşegül İliter ve Semanur Orhan isimli öğrenciler birer şiir okudular.

 

Daha sonra Türkçe Öğretmeni Barış Bilgin'in hazırladığı 'Uykusuz Gecele' isimli oratoryo ve Bilgisayar Öğretmeni Hakan Özel'in 'Atatürk' konulu videosundan sonra Müzik Öğretmeni İnan Durmaz yönetiminde okul korosu Atatürk'ün Sevdiği şarkıları seslendirdiler.

 

Günün anlam ve önemine ilişkin düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 10 Kasım 2015 08:46, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri