Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT İLÇESİNDE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI   
SAMSAT İLÇESİNDE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler için seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

 

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak başkanlığında Kaymakamlık makamında yapılan toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Süleyman Aslan, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Malgır ile siyasi parti başkanları katıldı.

 

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, ilçede güvenli bir seçim yapılması, vatandaşlarımızın demokratik tercihlerini sandığa yansıtmaları gerektiğini belirterek, bunun için bütün siyasi partilerin kendilerini sorumlu hissetmelerini ifade etti.

 

Kaymakam Atak, "1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde demokratik tercihlerini en iyi bir şekilde sandığa yansıtmaları için alınması gereken bütün tedbirleri almaktayız. Ancak bunun ötesinde özellikle partilerimizin sağduyu ile daha huzurlu bir seçim süreci yaşayacağımıza inanıyoruz. Bunun için güvenlik güçlerimiz ve siyasi parti temsilcilerimizle toplantı yaptık. İlçemizde bir huzursuzluk söz konusu olmamasına karşın, siyasi partilerin başkanları ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini beyan ettiler. Güvenlik güçlerimiz her şeye rağmen gerekli tedbirleri almaktadırlar. Huzurlu bir seçim olmasını temenni ediyoruz" dedi.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 21 Ekim 2015 06:08, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri