Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI   
SAMSAT'TA OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde, okullarda güvenli ortamın sağlanmasına yönelik, koruyucu tedbirlerin alınması ile ilgili olarak toplantı yapıldı.

 

Samsat Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya, Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Başçavuş Süleyman Aslan, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Malgır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ile okul müdürleri katıldı.

 

Kaymakam Kürşad Atak yaptığı açılış konuşmasından sonra okul müdürlerine tek tek söz vererek, okulları hakkında bilgiler aldı.

 

Toplantıda konuşan Kaymakam Kürşad Atak, okullarda ciddi bir sorun olmadığını, yinede her türlü sorunu çözmek için kendilerinin bilgilendirilmesini istedi.

 

Kaymakam Atak, “Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz, geleceğimizin teminatlarıdır. Özellikle çocuklarımızın küçük yaşta edinebilecekleri olumsuz alışkanlıkların önüne geçebilmek için, okullarımız ve okul bölgelerinde her türlü güvenlik tedbirini önceden alarak, ileride oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmeye çalışacağız. Öğrencileri taşıyan araçların sürekli olarak trafik kontrollerinin yapılması ve öğrencilere verilen yemeklerin titizlikle denetlenmesi gerekiyor. Bu hususlarda taviz verilmeyecektir. Daha sağlıklı, güvenli ve başarılı bir eğitim yılı geçirmek için el birliği ile çalışmamız gerekiyor. Aileler ile sıkı bir iletişim içerisinde olmalıyız. Çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız" dedi.




Gönderen Editör, Çarşamba, 21 Ekim 2015 06:07, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri