Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA ASFALT İLE DEVAM EDİYOR   
SAMSAT BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA ASFALT İLE DEVAM EDİYOR

Adıyaman'ın Samsat ilçesi belediye başkanlığı ilçedeki yol çalışmalarına asfalt kaplama ile devam ediyor.

 

Son zamanlarda kilitli parke taşı döşenmesi çalışmalarını yürüten Samsat Belediyesi Baraj Mahallesinin Yavuz Selim Caddesi, Yavuz Selim Mahallesinin Cumhuriyet Caddesi ile İstiklal Caddelerini asfaltladı.

 

Samsat İlçe Tarım Müdürü Gültekin Şimşek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ile birlikte yol çalışmalarını yerinde inceleyen Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Samsat ilçesinde parke taşı olmamış veya asfaltlanmamış yol bırakmayacaklarını söyledi.

 

Başkan Fırat, "Bilindiği üzere Samsat ilçemiz çok geniş bir alana kurulmuş ve yolları da standartlara uygun, oldukça geniş yapılmıştır. Yol yapımı ilçemizde oldukça meşakkatlidir. Onun için neredeyse bütün imkanlarımızı yol yapımına kullanmaktayız. Tek amacımız vatandaşlarımızın mağdur olmamasıdır.. Bir çok yolumuzu kilitli parke taşı ile döşedik. Bazı yollarımızı ise asfaltlıyoruz. Son olarak Baraj Mahallesinin Yavuz Selim Caddesi, Yavuz Selim Mahallesinin Cumhuriyet Caddesi ile İstiklal Caddelerini asfaltladık. Vatandaşlarımız hizmetlerin en iyisine layıktır. Bu anlamda çalışmalarımız kesintisiz olarak devam edecektir" dedi.

 




Gönderen Editör, Cuma, 16 Ekim 2015 05:55, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri