Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN MİLLETVEKİLİ FIRAT SAMSAT'I ZİYARET ETTİ   
ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ FIRAT SAMSAT'I ZİYARET ETTİ

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat Samsat ilçesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgiler aldı.

 

Milletvekili Fırat, Samsat Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Ak Parti İlçe Başkanlığı ve bazı kamu kurumlarını ziyaret ederek, ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

 

Samsat ilçesinde yapılan feribot iskelesinin faaliyete geçmesi ile birlikte Şanlıurfa Adıyaman arası feribot seferlerinin yapılması ve Samsat ilçesine bir adet kapalı spor sahası kazandırılması çalışmalarının hızlandırılacağını belirten Fırat, son zamanlarda tırmanan terör olayları ile ilgili olarak ise parti ayrımı yapılmaksızın, siyasi ve dünya görüşü ne olursa olsun bütün halkımızın konuya duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

 

Fırat, "Ülkemiz zor bir sınavdan geçmektedir. Ülkemizin bölgede hatırı sayılır, güçlü ve sözü dinlenir bir ülke olmasını hazmedemeyen içeride ve dışarıdan bazı güçler, istikrarımızı bozacak, halkımızı kutuplara ayıracak ve ülkemizi zor durumda bırakacak bazı terör olaylarını sahneye koymaktadırlar. Ancak, unuttukları bir şey vardır ki, bu ülke güçlüdür, her türlü sorunların üstesinden gelecek ve hatta daha çok bizi birbirimize kenetleyecektir. Parti ayrımı yapmaksızın, etnik ve dini düşüncesi ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızın duyarlılık göstereceğine inanıyorum. Bu sınavı da geçecek, 2023 hedefine emin adımlarla yürüyeceğiz" dedi.

 

Samsat ilçesinde yürütülen çalışmalara da değinen Ak Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, "Samsat ilçemizin hastane inşaatı devam ediyor. Karayolu tamamlanma aşamasana geldi. Arazilerimizi suya kavuşturacak güneş panelinden elektrik üretimi yapacak sistemin yapımına devam ediliyor. Köylerimizin alt yapı ve üst yapı hizmetleri aralıksız sürdürülüyor. Sahabe Safvan bin Muattal kabrindeki külliye çalışması devam ediyor. Bununla birlikte Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi ile Samsat ilçemiz arasında feribot seferlerinin yapılması ve ilçemize bir adet kapalı spor sahası kazandırılması çalışması başlatacağız. Hizmetlerimize kesintisiz devam edeceğiz" dedi.

 

Milletvekili Fırat'ın gezi programına Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Ak Parti Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem, Ziraat Odası Başkanı Bülent Fırat ve çok sayıda partili refakat etti.




Gönderen Editör, Salı, 13 Ekim 2015 06:50, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri