Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERGÖLPINAR KÖYÜNE KÖY KONAĞI YAPTIRILIYOR   
GÖLPINAR KÖYÜNE KÖY KONAĞI YAPTIRILIYOR

Adıyaman'ın Samsat ilçesine bağlı Gölpınar köyünde bir adet köy konağı yapımına başlandı.

 

İller Bankası tarafından finanse edilen Gölpınar köy konağının Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince ihale edildiği, Kasım ayı sonunda bitirilmesi planlandığı belirtildi.

 

İlçe Özel İdare ve Birlik Müdürü Mustafa Kandemir ile birlikte köy konağı inşaatında incelemelerde bulunan İlçemiz Kaymakamı ve Birlik Başkanı Sayın Kürşad Atak, Köy Muhtarı Hasan Berk ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

 

İlçemiz Kaymakamı Kürşad Atak, "Samsat ilçemizde okul, cami, yol, içme suyu ve kanalizasyon gibi temel hizmetlerde sıkıntımız yok denecek seviyededir. Çıkan aksaklıkları da imkanlar ölçüsünde tamamlamaya çalışıyoruz. Bir çok köyümüzde kilitli parke taşı döşenmesi ve taziye evi olarak ta kullanılabilecek köy konakları yapımını sürdürmekteyiz. Gölpınar köyümüzde yapımı devam eden inşaatın tamamlanması ile Bağarası, Bayırlı, Kırmacık ve Yarımbağ köylerimizde birer adet köy konağı yapımı için projeler yaparak çeşitli kurum veya kuruluşlara talepte bulunacağız. Böylece bu anlamda da ihtiyacımız tamamlanmış olacaktır. Gölpınar köyümüzde yapılan köy konağının finansmanını sağlayan İller Bankası ve her projemizde hiçbir desteğini esirgemeyen Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Köyümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz." dedi.      

 




Gönderen Editör, Cuma, 02 Ekim 2015 12:30, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri