Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERHULUSİ FIRAT, MİLLETVEKİLİ ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI   
HULUSİ FIRAT, MİLLETVEKİLİ ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI

Hulusi Fırat, 1 Kasım’da yapılacak seçimde milletvekili aday adaylığı için AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı'na başvuru yaptı.

 

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdür Yardımcısı görevini yürüten, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat'ın en büyük oğlu olan Hulusi Fırat, görevinden istifa ederek 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. dönem milletvekilliği seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adayı olduğunu açıklayarak, Adıyaman İl Başkanlığına başvuruda bulundu.

 

Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen'e başvuru evraklarını teslim eden Hulusi Fırat, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından beri hayranlıkla takip ettiğini, yapıcı politikaları, üstün zekası ve vatanseverliliğini takdir ettiğini bu nedenle O'nun çizgisinde bir siyaset izlediğini belirtti.

 

Fırat yaptığı açıklamasında, "Ak Parti kadroları bu ülkenin yükünü omuzlayan, seçkin kişilerden oluşmaktadır. Bu parti ülkemiz için bir şanstır. Böylesi bir kadro ile dava arkadaşlığı yapmak benim için bir onurdur. İlimizin ve ülkemizin sorunlarını yakından takip eden biri olarak halkımıza daha iyi hizmet edebilmek amacıyla görevimden istifa ederek, Ak Parti'den aday adayı oldum. Adıyaman'da yaşayan 50 bin civarında Samsatlı kardeşimin partimize yönlendirilmesi için yoğun bir çaba içerisinde olacağım. Adil, demokratik, şeffaf bir seçim süreci yaşanması, kalkınma ve istikrara oy verilmesi için var gücümle çalışacağım. Bizler hizmet ve dava adamıyız. Kimin listede yer aldığına bakılmaksızın partimiz ve ülkemiz için çalışırız. Ancak görev verilmesi halinde Adıyaman siyasetinde fark yaratacağımı şimdiden ilan ediyorum. Seçimlerin milletimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 02 Eylül 2015 11:21, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri