Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLER‘81 İLDE 81 ORMAN PROJESİ’ İLE BİNLERCE AĞAÇ HAYAT BULDU   
‘81 İLDE 81 ORMAN PROJESİ’ İLE BİNLERCE AĞAÇ HAYAT BULDU

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, TEMA Vakfı ve İş Bankası’nın ortaklaşa yürüttükleri ’81 İlde 81 Orman’ isimli projesi kapsamında dikilen binlerce ağaç hayat buldu.

 

Proje kapsamında Adıyaman’ın Samsat ilçesinde bulunan Sahabe Safvan Bin Muattal kabri mevkisinde dikilen 30 bin ağaç her yıl yapılan bakım ve sulama çalışması neticesinde büyüdü ve mesire alanı olabilecek seviyeye geldi.

 

İş Bankası Adıyaman Şubesi Yetkilileri Hüseyin Uçar ve Ali Tanrıverdi ile TEMA Vakfı Samsat Sorumlusu Fahrettin Çelik, oluşturulan ormanda gezerek incelemelerde bulundular.

 

Burada bir açıklama yapan TEMA Vakfı Samsat İlçe Sorumlusu Fahrettin Çelik, 2010 yılında bu alanda 30 bin kızılçam, fıstıkçamı, servi, alıç, meşe ve badem gibi çeşitli cinslerde ağaç dikildiğini, bu tarihten beri bakım ve tamamlama çalışmaları yürütüldüğünü belirterek ağaçların büyüdüklerini belirtti.

 

Çelik açıklamasında, "Ülkemizin bütün illerinde uygulanan bu projenin Adıyaman kısmının Samsat ilçemizde uygulanması bizleri mutlu etmiştir. Bu nedenle duyarlılık gösteren bütün kurum ve kişilere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

İş Bankası Adıyaman Şubesi Yetkilisi Hüseyin Uçar ise yaptığı açıklamada, "Bankamız, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve TEMA Vakfı ile birlikte 2008 yılı sonunda ‘81 İlde 81 Orman Projesini’ hayata geçirdi. Doğaya ve insanlığa katkı sunmak amacıyla yürütülen bu proje kapsamında Adıyaman'da 30 bin fidanı toprakla buluşturduk ve bakımlarını yaptırmaktayız. Her geçen gün bu ağaçların büyüdüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. Banka çalışanları olarak emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 27 Temmuz 2015 07:32, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri