Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI YAPILIYOR   
SAMSAT'TA YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde bozulan Adıyaman ve Kahta bağlantısını sağlayan kara yolunda onarım ve yol genişletme çalışması başlatıldı.

 

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Erdem çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Samsat yolunun aynı zamanda Türkiye'de yeri kesin olarak bilinen iki sahabeden biri olan Sahabe Safvan bir Muattal’a ulaşımı sağlayan yol olduğunu ifade eden Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Samsat halkı ve bölge insanının bu mağduriyetinin giderilmesinden dolayı mutlu oldukları belirtti.

 

Başkan Fırat, "Yılda 1 milyon kişi Sahabe kabrini ziyaret etmektedir. Dünya inanç turizmine kazandırmak için uğraş verdiğimiz bu güzide mekanın yolunun kullanılamaz halde olmasına içimiz el vermiyordu. Bu sıkıntımızı zaman zaman dile getirerek yetkililerden yardım talep ettik. Karayolları ve diğer ilgililerin duyarlılığı sonucunda 21 kilometrelik yolumuzda genişleme çalışması başlatıldı. 5 metre genişliğinde olan yolumuz 10 metreye çıkarılmaktadır. Böylece rahat bir trafik akışı sağlanacak ve kazalar en aza inecektir. Hükümetimiz ve bürokrasimizin azim ve kararlılığı ile ilçemizin yol sorununu çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

 

AK Parti Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem ise yaptığı açıklamada, Samsat Adıyaman karayolunun bozuk olmasından dolayı vatandaşların yoğun şikayet ve talepleri ile karşılandıklarını, bu sorunu çözmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

 

Erdem, "AK Parti, Türkiye'yi yeniden imar eden, 2023 hedefine emin adımlarla yürüyen bir partidir. Bundan doğal olarak Samsat ilçemizin de nasibini alması için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Samsat halkı huzur ve barışa verdiği destekle hizmetlerin en iyisine layıktır. Yolumuz tümsek ve çukurların olduğu ve bir gidiş, bir gelişi olan bir yoldur. Sahabeyi yılda binlerce kişi ziyaret etmektedir. Özellikle kutlu doğum ve diğer önemli günlerde bu yol ihtiyaca cevap vermemektedir. Girişimlerimiz sonucunda yol genişletme ve yeniden sathi kaplama yapılacaktır. Vatandaşımıza bu hizmeti sunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.




Gönderen Editör, Pazartesi, 20 Temmuz 2015 05:40, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri