Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI MUHTARLARDAN VALİ DEMİRTAŞ'A TEŞEKKÜR   
SAMSATLI MUHTARLARDAN VALİ DEMİRTAŞ'A TEŞEKKÜR

Samsat ilçe merkezi ve bağlı tüm köy muhtarları ile ilçenin İl Genel Meclis Üyelerinden oluşan 25 kişilik bir heyet, Samsat Kaymakamı Kürşat Atak Başkanlığında Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek, Samsat ilçesine ve köylerine yaptığı katkılardan dolayı şükran plaketi takdim ettiler. 

Vali Mahmut Demirtaş, Samsat ilçesine bağlı köy muhtarlarını ve İl Genel Meclis Üyelerini Valilik Makamında sıcak bir şekilde karşıladı.

Ziyarette bir konuşma yapan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak “Adıyaman’a atandığı Ağustos 2012 yılından bugüne kadar sayın Valimizin Samsat ilçemize yaptığı katkılardan dolayı muhtarlarımız bir araya gelerek teşekkür ziyaretinde bulunmak istediler. Sayın Valimizin, gelecekte Samsat ilçemizin ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesine büyük katkı sağlayacak Sahabe Safvan Bin Muattal Projesinin hayata geçirilmesi ve kaynak bulunması noktasında mesai kavramı gözetmeden yaptıkları çalışmalar, Samsat halkı tarafından büyük bir takdirle karşılanmaktadır. Ayrıca, köylerimizin alt ve üst yapısının iyileştirilmesi noktasında büyük emek verdiler. Yaptıkları girişimler sonucunda ilçemizde yolu ve suyu olmayan yerleşim birimimiz kalmadı. Bugün Köy Muhtarlarımızla sayın valimize sıkıntıları iletmeye değil, teşekkür etmeye geldik” şeklinde konuştu.

Samsatlı Köy Muhtarları ve İl Genel Meclis Üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş ise, “Nazik ziyaretiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Muhtarlar olarak bir araya gelmeniz, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmanız bizleri mutlu ediyor. Bizim anlayışımızda temel amaç vatandaşa hizmettir. Biz buraya efendi olmaya değil, sizlere hizmetkâr olmaya geldik. Geldiğimiz günden beride Samsat ilçemizde ve köylerinde eğitim, sağlık, alt ve üst yapı hizmetlerinde ciddi projeler hayata geçirdik. Eğitim alanında ilçemizin derslik sorununu çözdük. Bir taraftan da Polis Lojmanlarını yapıyoruz.  'Yolu ve Suyu Olmayan Köy Kalmayacak' parolasıyla hayata geçirilen, Cumhuriyet tarihinin en büyük kırsal kalkınma hamlelerinden olan KÖYDES Projeleri kapsamında köylerimizde başta alt yapı olmak üzere hayal bile edilemeyecek çok önemli hizmetler hayata geçirildi. Bu yatırımlarla, köylerimize yapılan hizmet kalitesinin çok önemli bir noktaya geldiğini görüyoruz. Bütün çalışmalarımızı insan eksenli yürütüyoruz. Tüm hizmetlerimizi insanımızın huzur ve mutluluğu için yapıyoruz. Mağduriyetini giderdiğimiz köylü bir vatandaşımızın bize teşekkür edip, 'Allah razı olsun' demesi, bizim için ödüllerin en büyüğüdür" dedi.

Gelecekte Samsat’ın kaderini ekonomik ve sosyal anlamda değiştirecek olan Sahabe Projesine de değinen Vali Mahmut Demirtaş, “Bu proje Adıyaman ve Samsat ilçemiz için büyük önem arz etmektedir. Bu projenin bir an önce hayata geçirilmesi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Camimizin kaba inşaatı bitmek üzere, önümüzdeki günlerde de peyzaj kısmını bitireceğiz. Bu projede ilk hedefimiz, kültür merkezi ve cami inşaatını bitirmektir. Bu projeyi hükümetimizin, bakanlarımızın ve duyarlı vatandaşlarımızın sayesinde bu aşamaya getirdik. Bu projeyi bir yıl içerisinde bitirmeyi düşünüyoruz. Bu devasa projenin bitirilmesiyle başta Samsat olmak üzere Adıyaman bir inanç ve cazibe merkezi olacaktır. Burası herkesin gelip görmek isteyeceği bir mekan olacaktır. Bundan sonrada aynı aşkla ve aynı heyecanla Samsat ilçemize hizmetlerimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.

Vali Demirtaş’ın yaptığı çalışmalardan dolayı son derece memnun olduklarını söyleyen Samsatlı muhtarlar ise “Sayın Valimizin temelde insan unsurunu ön plana alarak ilimize ve ilçemize yaptığı hizmet ve çalışmalardan dolayı kendisine köy halkı adına teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dediler.

Yapılan konuşmaların ardından Samsatlı Muhtarlar ve tüm köy sakinleri adına Uzuntepe Köyü Muhtarı Hacı Deniz, Vali Mahmut Demirtaş’a Samsat ilçesine “Yol, Kanalizasyon, İçme Suyu, Sahabe ve Okul Projelerine” yaptığı katkılardan dolayı şükran plaketi takdim etti. Yine heyet ve Samsat halkı adına Kuştepe Köyü muhtarı Ş. Abdurrahman Kuştepe Vali Demirtaş'a çiçek takdim etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 03 Haziran 2015 06:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri