Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT İTALYA ARASI EĞİTİM İŞBİRLİĞİ   
SAMSAT İTALYA ARASI EĞİTİM İŞBİRLİĞİ

Adıyaman ili Samsat ilçesinde bulunan Merkez İlkokulu tarafından yürütülen proje ile eğitim alanında işbirliği sağlanıyor.

 

Türkiye Ulusal Ajansına bağlı (LLP) programı  kapsamında,  Samsat Merkez İlkokulunun  yürüttüğü "Healthy Citizens"adlı  Comenius Projesi toplantısı için Okul Müdürü Ramazan Günaydın İtalya’nın Asti  kentinde yapılan proje değerlendirme toplantısına katıldı.

 

Daha önce iki ayrı Comenius projesinin başarıyla sonuçlandırıldığını ve İtalya'da iki yıllık proje çalışmalarının değerlendirildiğini belirten Okul Müdürü Ramazan Günaydın, 2013-2015  yıllarını kapsayan iki yıllık proje kapsamında 14 öğretmene yurt dışına gitme ve oradaki eğitim durumlarını izleme imkanı sağladıklarını belirtti.

 

Günaydın, "İtalya'da proje ortaklarımızla birlikte bir çok eğitim faaliyetlerini gerçekleştirdik. Ayrıca özelde ilimiz ve ilçemizi genelde ise Türkiye’yi tanıtma imkanı bulduk. Oradaki çeşitli eğitim olanaklarını yerinde görerek kendi ülkemizdeki eğitim ile kıyasladık. Başarılı bir proje faaliyeti yürüttük. Bundan dolayı mutluyuz" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 27 May 2015 12:10, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri